Gratis verzending in BENELUX!

Verzending en Retour

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Na het bestellen zal u gecontacteerd worden door onze verzendpartner om een afspraak te maken waarop de producten worden geleverd en geïnstalleerd. Dit kan tussen de 1 tot 4 weken duren. Om onze leveringen zo duurzaam mogelijk te laten verlopen proberen we alle artikelen uit uw bestelling gebundeld te bezorgen.

Hoe verloopt de levering van mijn bestelling? 

Boxspring en matras

Bij Hotel-Sleep streven we ernaar om onze klanten een naadloze en zorgeloze leveringservaring te bieden. Daarom werken we samen met een gespecialiseerde koerierdienst die zich toelegt op het leveren en installeren van boxsprings en matrassen.

Zodra uw boxspring en/of matras gereed zijn voor verzending, ontvangt u een e-mail van onze koerierdienst. In deze e-mail wordt u gevraagd om een specifieke leverdatum te kiezen die voor u het beste uitkomt. U heeft de flexibiliteit om een dag te selecteren die past bij uw planning.

Zodra u de gewenste leverdatum heeft gekozen, zal de koerierdienst deze bevestigen. Op de afgesproken dag zullen de bezorgers van de koerierdienst uw boxspring en/of matras bij u thuis bezorgen en installeren. Het enige wat u hoeft te doen, is ervoor zorgen dat de gewenste kamer klaar is om de nieuwe meubels te ontvangen.

Bij aankomst zullen de bezorgers de boxspring en/of matras zorgvuldig naar de gewenste kamer brengen. Ze zijn getraind om voorzichtig te zijn met uw meubels en ervoor te zorgen dat alles in perfecte staat wordt geïnstalleerd. Ze hebben de nodige kennis en ervaring om dit proces soepel te laten verlopen.

Eenmaal in de gewenste kamer zullen de bezorgers de boxspring en/of matras professioneel installeren. Ze zullen ervoor zorgen dat alles op de juiste plaats wordt geplaatst en correct wordt gemonteerd. Als er specifieke instructies zijn voor de installatie, kunt u deze vooraf met ons delen en zorgen wij ervoor dat de bezorgers hier rekening mee houden.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport en de installatie van uw boxspring en matras. Door samen te werken met een gespecialiseerde koerierdienst, streven we ernaar om een vlotte en betrouwbare leveringsservice te bieden, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe bed.

Toppers, kussens en dekbedden

De toppers, kussens en dekbedden worden verzonden in een ecologische doos. De verzending is gratis en wordt bezorgd door PostNL. 

Hoe kan ik de producten retourneren?

1 Wettelijk heeft u het recht om binnen veertien (14) dagen af te zien van uw aankoop. Op basis van het herroepingsrecht kan u binnen veertien (14) dagen vanaf dag die volgt op de levering van het product, alsnog afzien van de aankoop. U bent niet gehouden tot betaling van een vergoeding of opgave van een motief. Revor Group hoort uiteraard wel graag uw feedback zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

2 Indien u uw herroepingsrecht inroept in overeenstemming met deze Algemene Voorwaarden en de wettelijke bepalingen, zal Revor Group het werkelijk betaalde bedrag terugbetalen binnen veertien (14) kalenderdagen. Voor een retourzending buiten de Benelux staat u, de koper, in voor de kosten van de zending van de retour. In ieder geval worden er voor de terugbetaling geen kosten in rekening gebracht.

3 Als u wenst beroep te doen op het herroepingsrecht, moet u dit steeds uitdrukkelijk, ondubbelzinnig en verplicht schriftelijk aan Revor Group meedelen. Deze mededeling moet binnen de veertien (14) kalenderdagen gebeuren vanaf de dag van (fysieke) ontvangst van de producten en kan opgestuurd worden naar info@hotel-sleep.com.

4 In die mededeling moet u verplicht volgende informatie vermelden:

Datum van order, datum van ontvangst en datum waarop het herroepingsrecht wordt gebruikt;

Het ordernummer/referentienummer, dit kan u terugvinden op de bevestiging/factuur van de bestelling;

Een opsomming van de producten die u wenst terug te sturen uit uw bestelling;

Uw naam en adres;

Uw handtekening.

Vervolgens zal u met Revor Group overeenkomen wanneer het product opgehaald kan worden door de externe partij aangeduid door Revor Group.

Andere vragen over levering en verzending

Is uw bestelling nog niet onderweg of reeds toegekomen, contacteer dan onze klantendienst via info@hotel-sleep.com. We helpen u graag verder met al uw vragen. Wanneer het pakket reeds onderweg is raden we u aan de koerierdienst te contacteren.